Du er logget inn som

 

Moss Husflidslag

Moss Husflidslag ble stiftet i 1932. Vi har i dag ca. 180 medlemmer, men ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen. Vi holder til på Jeløya, i koselige husflidstua på Torderød gård, en flott herregård fra 1700-tallet. I tillegg til kursvirksomhet, har vi også mange andre aktiviteter og læringsverksteder som veving, billedvev, mexikansk papirfletting, nisser, spinning, aktiviteter med barn, bunadsøm, lappeteknikk, brodering, baking av julekaker og lefsebaking. I tillegg har vi formiddagsmøter. 2 ganger i året gir vi ut "Husflidsnytt" som sendes ut til alle våre medlemmer.

Faste arrangementer: 

  1. Husflidsdager, siste helgen i august.  Ønsker du å selge egenproduserte varer, så er du velkommen til å søke standplass her.  Her selges flotte egenproduserte varer og det holdes spennende demonstrasjoner i ulike håndverksteknikker, og foregår primært ute på tunet.
  2. Julemarked 1.helgen i advent er også en årelang tradisjon. Den foregår inne på hovedhuset, her selges det bl.a. hjemmelaget godteri, kunst, honning, keramikk, nisser, strikk og mye mer. Mange fine hjemmelagede julegaver å finne her.
  3. Vi holder kurs vår og høst, bl.a. Mexikansk fletting, Hakking, Redesign, Bunadskurs m.m. Du finner de aktuelle kursen på våre kurssider. Er du medlem får du redusert pris på kursene.
    Medlemskapet i Norges Husflidslag koster i 2022 kr. 670,- pr. år.

Godt humør og glede er det i stuene våre.

VELKOMMEN TIL OSS!Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Moss Husflidslag

Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Moss husflidslag ble stiftet i januar 1932.    Vi holder til på Torderød gård, anekset - på Jeløya i Moss. Torderød er en herregård bygget på midten av 1700-tallet.  Gården er nylig blitt helrestaurert, og eies idag av Moss kommune. Moss husflidslag holder til i anekset på gården. Litt om virksomheten i Moss husflidslag Vi har mange aktiviteter.   Egen vevstud, læringsverksted i billedvev, mecikansk papirfletting, nisser, spinning, maling, formiddagsmøter og lefsebaking.  Vi har akviteter med barn, kurs i bl.a. bunadsøm, samt andre spennende kurs etter hva som er aktuelt.  Lefser bakes det hele året og til julemarkedet bakes det mengder av nydelige julekaker. Andre onsdag i måneden har vi medlemsmøte.  4 på høsten og 5 på våren, inkludert årsmøte i februar.   På våre medlemsmøter leier vi inn spennende  foredragsholdere. For å li medlem kan du enten ta kontakt med en i laget, eller gå inn på www.husflid.no, som er Norges husflidslag sin hjemmeside.   Her finner du også linken til Moss husflidslag.
Elias Blix gate 11
1511 MOSS

92299639
Styreleder
Eva Bjerketvedt Galle
Styremedlem
Anne-Lise Jenseth Johansen
Styremedlem
Vigdis Hovden Månsson
Styremedlem
Sidsel Semb Lie
Studieleder
Anne Kristin Sjøholt
Sekretær
Lisbet Tindberg
Nettansvarlig
Vivi Heine-Hansen
Kasserer
Anne-Lise Jenseth Johansen
Ung Husflidskontakt
Vivi Heine-Hansen
0