Du er logget inn som

 

Moss Husflidslag

Moss Husflidslag holder til på Jeløya, i koselige husflidstua på Torderød gård, en flott herregård fra 1700-tallet. Vi har i dag ca. 150 medlemmer, men ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen. . Moss Husflidslag har mange aktiviteter som veving i egen vevstue, læringsverksted i billedvev, mexikansk papirbretting, spinning, maling, formiddagsmøter og lefsebaking. Vi har aktiviteter med barn, kurs i bl a bunadsøm, samt andre spennende kurs etter hva som er aktuelt. Lefser bakes hele året og til julemarkedet bakes det mengder med julekaker. Andre onsdag i måneden har vi medlemsmøte, 4 på høsten og 5 på våren med forskjellige foredrag. Mye spennende. Årsmøte holdes i februar, . For å bli medlem kan du enten ta kontakt med en i laget, eller melde deg inn via hjemmesiden på https://husflid.no/lag/ostfold-husflidslag/moss-husflidslag/ Velkommen skal du være!

Faste arrangementer: 

  1. Husflidsdager, siste helgen i august.  Ønsker du å selge egenproduserte varer, så er du velkommen til å søke standplass her.  Her selges flotte egenproduserte varer og det holdes spennende demonstrasjoner i ulike håndverksteknikker, og foregår primært ute på tunet.
  2. Julemarked 1.helgen i advent er også en årelang tradisjon. Den foregår inne på hovedhuset, her selges det bl.a. hjemmelaget godteri, kunst, honning, keramikk, nisser, strikk og mye mer. Mange fine hjemmelagede julegaver å finne her.
  3. Vi holder kurs vår og høst, bl.a. Mexikansk fletting, Hakking, Redesign, Bunadskurs m.m. Du finner de aktuelle kursen på våre kurssider. Er du medlem får du 20% på rabatt på våre kurs, og 10% rabatt i de fleste Husflidsbutikkene (forutsatt at du viser gyldig medlemskort.
    Medlemskapet i Norges Husflidslag koster i 2023 kr. 700,- pr. år.

VELKOMMEN TIL OSS!Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Moss Husflidslag

22.02.2023
Moss Husflidslag
22.02.2023
Moss Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
22.02.2023
Moss Husflidslag
22.02.2023
Moss Husflidslag
Alle artikler
SOMMERFERIETILBUD UNG HUSFLID 2023

Det blir sommeraktivitet også i år.
Tidspunkt er satt til tirsdag 27.06, onsdag 28.06 og torsdag 29.06.
Hver dag fra kl.10 til kl.14. Annonsering og påmelding kommer senere.

Moss husflidslag ble stiftet i januar 1932.    . Torderød er en herregård bygget på midten av 1700-tallet og har nylig blitt helrestaurert, og eies idag av Moss kommune. Moss Husflidslag holder til i annekset på gården Moss husflidslag holder til i anekset på Torderød gård. Husflidslaget ble stiftet i 1932. Laget har idag ca. 180 medlemmer. Litt om virksomheten i Moss husflidslag Vi har mange aktiviteter.   Egen vevstue, læringsverksted i billedvev, mexikansk papirfletting, nisser, spinning, maling, formiddagsmøter og lefsebaking.  Vi har akviteter med barn, kurs i bl.a. bunadsøm, samt andre spennende kurs etter hva som er aktuelt.  Lefser bakes det hele året og til julemarkedet bakes det mengder av nydelige julekaker. Andre onsdag i måneden har vi medlemsmøte.  4 på høsten og 5 på våren, inkludert årsmøte i februar.   På våre medlemsmøter leier vi inn spennende  foredragsholdere. For å li medlem kan du enten ta kontakt med en i laget, eller gå inn på www.husflid.no, som er Norges husflidslag sin hjemmeside.   Her finner du også linken til Moss husflidslag.
Elias Blix gate 11
1511 MOSS

92299639
Styremedlem
Sidsel Semb Lie
Styremedlem
Birgitte Simers
Styremedlem
May-Beth Herlung
Styremedlem
Hanne Gulbrandsen Winther
Varamedlem
Anne Kristin Sjøholt
Studieleder
Anne Kristin Sjøholt
Sekretær
Lisbet Tindberg
Kasserer
Anne-Lise Jenseth Johansen
Ung Husflidskontakt
Birgitte Simers
0