Du er logget inn som

 

Fredrikstad Husflidslag

Fredrikstad Husflidslag er et aktivt lag med rundt 110 medlemmer. Våre aktiviteter blir publisert på vår nettside fredrikstadhusflidslag.no, Facebook og Instagram. Følg oss på @fredrikstadhusflidslag. Laget er også representert ved ulike arrangementer i nærmiljøet i Fredrikstad.

Velkommen til våre lokaler i Emil Mørchs vei 25, 3. etg. (heis) på Sellebakk. Lett tilgjengelig med ferge over Glomma.

Ønsker du å vite mer om Fredrikstad Husflidslag og våre arrangementer trykk på lenken til vår nettside fredrikstadhusflidslag.no.Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter


Tufting for ungdom og unge eldre!

Helgen 6.-7. januar 2024 var ikke som andre helger – den var fylt med latter, kreativitet og en god dose tufteglede! Åtte ivrige deltakere, de fleste nye på tuftefronten, samlet seg for å skape magi med tuftepistoler og garn. Nå, etter en helg fylt med tufteglede, er vi klar for å ta neste skritt i tufteverdenen. Torsdag blir det arrangert tufteverksted der vi skal bygge videre på det vi lærte i helgen. Det blir en kveld fylt med tufteglede, fellesskap og nok en dose tufteinspirasjon. Så, hvis du vil være med på tufteeventyret, bli med oss på kurs til høsten. Tufteverkstedet venter, og vi er klare til å forvandle garn til magi!Siste fra Fredrikstad Husflidslag

15.02.2022
Fredrikstad Husflidslag
05.01.2022
Fredrikstad Husflidslag
29.11.2021
Fredrikstad Husflidslag
29.11.2021
Fredrikstad Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
15.02.2022
Fredrikstad Husflidslag
05.01.2022
Fredrikstad Husflidslag
29.11.2021
Fredrikstad Husflidslag
29.11.2021
Fredrikstad Husflidslag
Alle artikler
Håndverk og skaperglede for barn og ungdom fra 6 til 26 år.
Å lære et håndverk er gøy og utfordrende! I Fredrikstad Husflidslag deler vi skaperglede med nye generasjoner.

Vi venter i spenning på om vi får utstyrspakken …

«Rundt bålet»  

er et prosjekt for å legge til rette for uteaktiviteter, lek og læring for barn og unge. Spikking og enkel matlaging står i fokus.

Bakgrunn for prosjektet

Barn elsker å spikke, og det gir dem mange gode opplevelser i et fellesskap rundt bålet. Å bli kjent med skogen og vite hvordan man kan ta ut og bruke materialer for å lage spennende ting, er med på å gjøre at barn og unge blir glad i naturen. Mat hører med når vi sitter og koser oss rundt bålet, og spennende historier blir fortalt. Lokale skrøner er bestandig artig å høre.

Spikkekompetansen finnes både i og utenfor lokale husflidslag. Finnes ikke spikkeerfaring i husflidslaget, kan man knytte til seg andre interesserte utenfor organisasjonen. Ved å søke på verktøypakken og sende personer på kurs, øker man kompetansen i husflidslaget og i nærmiljøet. Derfor oppfordrer vi husflidslagene til å støtte kursdeltakerne økonomisk.

Velkommen til våre lokaler i Artillerigården i Gamlebyen Fredrikstad. Fredrikstad Husflidslag ble stiftet 23. mars 1979, og har i dag rundt 110 medlemmer.

Kontaktinfo

Emil Mørchs vei 25, 1653 Sellebakk

E-post:

Følg oss på Facebook og/eller Instagram @fredrikstadhusflidslag.

Grasrotandelen for Norsk Tipping

Dersom du er spiller i Norsk Tipping, har du mulighet til å knytte ditt spillerkort opp mot et lag eller en forening. Grasrotandelen er en del av overskuddet til Norsk Tipping som fordeles ut til samfunnsnyttige formål. Dersom du velger Fredrikstad Husflidslag som din grasrotmottaker, vil 7% av din spilleinnsats tilfalle Fredrikstad Husflidslag – uten at din innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Vi har per dags dato 16 spillere som har tilknyttet sitt spillerkort til Fredrikstad Husflidslag.

Følg denne linken dersom du ønsker å vite mer om Grasrotandelen, eller ønsker å legge til Fredrikstad Husflidslag som mottaker.

Grasrotandelen

Emil Mørchs vei 25
1653 SELLEBAKK

90 11 33 82
Styreleder
Mona Andersen
Styremedlem
Ingebjørg S. Thoresen
Styremedlem
Elisabeth B Johannessen
Varamedlem
Tordis Dypedahl
Varamedlem
Silja Devine Holhjem
Studieleder
Karin Larsen-Isøy
Kasserer
Zijada Zulovic
0
Fredrikstad Husflidslag - husflid.no