Du er logget inn som

 

Vestre Aker husflidslag

Vestre Aker husflidslag Vi har de fleste av våre medlemmer fra bydelene Ullern og Vestre Aker, men du er hjertelig velkommen om du bor i andre bydeler også.

Selv om de fleste medlemmene våre er fra Ullern og Vestre Aker, er medlemsmøtene våre åpne for medlemmer i andre lag, eller gjester som ikke er medlem i Norges husflidslag. Vi har møter hver måned, den andre onsdagen i måneden. Møtene holdes på Røa senter i lokalene til seniorsenteret i Vækerøveien 207. Vi møtes klokken 19.00 og er som regel ferdig rundt klokken 21.00. Se egen temaliste for møtene dette halvåret lenger ned på siden.

Medlemsmøter våren 2022:

  • Onsdag 9. mars klokken 19.00  – Symaskinens historie ved Øyvind Bay fra Asker og Bærum Symaskinsenter
  • Onsdag 20. april klokken 19.00 – Kristine Fornes kommer og forteller om skinnfellens historie
  • Torsdag 19. mai                             – Vi feirer at vi er 40 år! Mer info kommer
  • Onsdag 8. juni                               – Vi skal på utflukt til Norsk Folkemuseum og den nye permanente utstillingen              «Tidsrom». Mer info kommer.


Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter


Lingruppe, SMIA og Amandastrikk

I Vestre Aker husflidslag har vi også en egen lingruppe som sår, steller og høster linen. Deretter lager de blant annet fine linkranser. Om dette er noe for deg, så ta kontakt med Hege Brit Randsborg (). Mange av lagets medlemmer møtes jevnlig på SMIA. Det er i lokaler på Vinderen seniorsenter som vi leier hver annen tirsdag fra 11.00 - 14.00. Datoer for dette halvåret er: 8. mars, 22. mars, 5. april, 16. april og 31. mai Flere av våre medlemmer strikker jevnlig til Amandaprosjektet. De strikker tepper og luer til prematurfødt barn på Ullevål sykehus. Randi Arstal har med garn og oppskrifter til hvert møte om noen vil ha dette for å strikke. Ferdig strikkede plagg kan leveres på møteneSiste fra Vestre Aker husflidslag

Ingen artikler å vise
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Ingen artikler å vise
c/o Gitte Gram Swensson
Ostadalsveien 54
0753 OSLO

48276933
Styremedlem
Gitte Gram Swensson
Styremedlem
Sigrun Andenæs
Styremedlem
Ingun Grytli
Varamedlem
Øygunn Fadnes Løvli
Varamedlem
Ellen Margrethe Winther
Studieleder
Ellen Rygh
Sekretær
Marianne Torp
Kasserer
Ellen Bjordal
0