Du er logget inn som

 

Øyer Tretten Husflidslag

Øyer Tretten Husflidslag ble stiftet i mai 2020, midt under koronaen. Medlemstallet har steget jevnt og trutt, og teller nå ca. 35 medlemmer.

Øyer Tretten Husflidslag

Husflidslaget låner lokaler i et gammelt hus på Stavsplassen på Tretten. Her har vi 2 rom som vi disponerer. Dessverre er huset kaldt, så på vinterstid kan vi ikke bruke rommene. Vi kan være der når det blir varmt på våren. I oktober hvert år arrangeres Stavsmartn.  Da fyller vi rommene med husflidsaktiviteter, loddsalg og salg av håndarbeid.

Husflidslaget har faste strikke-/heklemøter hver 14. dag i lokalene til Frivilligsentralen/Øyer Folkebibliotek i Øyer. Noen ganger med eget tema.  Alle er velkommen på møtene hos oss. Det er viktig å skape noe sammen.

Laget har egen spinnegruppe som møtes en gang i måneden på Aurvoll skole på Tretten. Det er 5-6 damer som tar med rokk og ull til disse spinnekveldene. Her er det plass til flere! Spinnekveldene er åpne for alle, også de som ikke spinner. Det er bare å komme med strikketøyet, spikkekniven, heklenåla eller annet skapende arbeid du holder på med, og møte opp.

Husflidslaget prøver å få til ulike kurs i løpet av året. Vi har hatt kurs i spinning, pilfletting, hekling, kontstrikking, plantefarging mm.
For å se våre kurs og annen viktig informasjon om aktiviteter i laget kan du gå inn på Facebook og Instagram. Her legger vi ut all informasjon, og program for vår og høst når dette er klart.

 

 Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Øyer Tretten Husflidslag

Ingen artikler å vise
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Ingen artikler å vise
c/o Unni Grethe Brubakken Lurås
Nord-Trettenvegen 292
2635 TRETTEN

95 05 26 84
Styreleder
Marianne Stenersen
Nestleder
Unni Grethe Brubakken Lurås
Styremedlem
Beate Lie Blomberg
Studieleder
Tone Marit Skard
Sekretær
Anita Bjørgen
Nettansvarlig
Marit Hårstad
Kasserer
Ingunn Skjerve Løken
Ung Husflidskontakt
Jonas Høglien
0
Øyer Tretten Husflidslag - husflid.no