Du er logget inn som

 

Gausdal Husflidslag

Gausdal husflidslag er et allsidig og inkluderende husflidslag med plass til alle som er glad i å bruke hender og evner kreativt. Det er viktig for oss å formidle denne gleden til flest mulig og å ta vare på historie, tradisjoner og ulike håndverksteknikker. Vi holder til i leide lokaler ved Fjerdum barnehage og skole. Der har vi faste medlemsmøter hver mandags kveld, tirsdag formiddag og temamøter 2. onsdagskvelden hver måned. Ellers så er det mye aktivitet i huset nesten hver dag. Vi har egne rom for veving, skinntrykk, syrom og et stort allrom til all slags bruk. Vi har medlemmer i alderen 6 - 96 år og forsøker å skape et inspirerende og kreativt miljø for hverandre. Vi har mange ulike kurs og studieringer i løpet av ett år, skinn, hosoband, bunadsbrodering, hekling, veving m.m. Er det noe du har lyst til å lære eller noe du vil lære oss så ta kontakt. DU er VELKOMMEN til å bli med i laget vårt, når som helst!

Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Gausdal Husflidslag

Ingen artikler å vise
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Ingen artikler å vise
I Ung husflid Gausdal får medlemmene lære grunnleggende håndverksteknikker som strikking, veving, broderi, søm eller trearbeid. Tilbudet er for barn og unge opp til 26 år.

Aktiviteter i Ung husflid:

  • Uka etter skoleslutt: Ung husflidsuke med ulike aktiviteter for barn/unge.
  • Siste søndagen i hver mnd: Ulike temaer settes opp; påskepynt, julepynt, spikking, søm m.m.
  • November: Juleverksted
Husflidslaget har mange aktiviteter gjennom året: Medlemsmøter/studieringer: Mandager fra kl 1700 og utover kvelden med trådteknikker, skinntrykk og søm, vevrom, syrom med symaskiner, skjærebord og strykebrett. Tirsdager fra kl 1000: åpent hus. Temakvelder: den 2. onsdagen i måneden fra kl 1900 med ulike temaer. Knivklubben: på Ungdomsskolen hver mandag fra kl 1800. Eksempler på kurs og studieringer: Søm og trykk av stolfell eller småskinn-produkter Plantefarging av garn Bunadsbrodering Søm av bunadsskjorte Slå nupereller Knivkurs

c/o Anne Karin Enger
Vestringsveien 1170
2653 VESTRE GAUSDAL

91310507
Styreleder
Agnes Olafson Lundemo
Nestleder
Tove Fjeldet
Styremedlem
Anne Berit Myhren
Styremedlem
Aud Helene Stubberud
Varamedlem
Marianne Johansen
Varamedlem
Aud Synnøve Hagesveen Haugseth
Studieleder
Tuulia Helen Jacobsen
Sekretær
Liv Berit Midtlien
Nettansvarlig
Marianne Johansen
Kasserer
Eli Nustad Nordlien
Ung Husflidskontakt
Aud Helene Stubberud
0