Du er logget inn som

 

Nordre Sørfold Husflidslag

Nordre Sørfold Husflidslag ble startet opp i 19...... Vi er et lokallag tilknyttet Norges husflidslag. Vi holder til på Engan Grendehus hvor vi leier lokale. Vi har fast åpent møte annen hver mandag i måneden. Møtet er åpent for alle, du trenger ikke være medlem for å delta. Nordre sørfold husflidslag har en liten vevstue med tre vever.

Vi samarbeider med Nordsia oppvekstsenter for å introdusere barn og unge for husflid/håndverk og skape engasjement for å ta vare på teknikker. i tillegg ønsker vi å vektlegge gjenbruk og ta vare på miljøet. Vi har også et samarbeid med Sørfold Historielag om "Gjestbø", et arrangement med tradisjonsmat. I tillegg deltar vi på Kjelvikdagen med en barneaktivitet.

Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter


Kurs og arrangementer

18.04.24: Strikkekafe Engan grendehus kl. 18.00. Nøste fra Bodø kommer for å inspirere oss. 27.04.24 : Klesbyttedag kl. 12 - 15 på Nordsia Oppvekstsenter. Klesbytte, salg av kaffe og kaker, 13.05.24: Vår markering av Husflidsdagen. Aktiviteter er toving og spikking i rått tre.Siste fra Nordre Sørfold Husflidslag

Ingen artikler å vise
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Ingen artikler å vise
STRØKSNESVEIEN 123
8264 ENGAN

91524243
Styreleder
Karin Hilde Heian
Styremedlem
Katrin Männik
Varamedlem
Oddbjørg Garmannvik Pedersen
Studieleder
Grete Kristiansen
Sekretær
Ann Katrin Sætrevik
Nettansvarlig
Ann Katrin Sætrevik
Kasserer
Leikny Ørnes
Ung Husflidskontakt
Karin Hilde Heian
0
Nordre Sørfold Husflidslag - husflid.no