Du er logget inn som

 

Leirfjord Husflidslag

Leirfjord husflidslag ble stiftet i 1986. Vi har våre lokaler på Leland, - i Tømmervikveien 10. Vi disponerer to avdelinger i den tidligere "Gulbarnehagen". Nå omtalt som "Frivillighetens hus", - og deler det med Ungdomsklubben og en del andre lag med aktiviteter. I "Frivillighetens hus" har vi våre medlemsmøter første tirsdag hver måned. Vi har studieringer tirsdager og torsdager i tillegg til forskjellige kurs, både vår og høst. Ung husflid har aktiviteter hver onsdag. Der får barn og unge fra 10 til 26 år tilbud om å lage produkter, gjennom å lære ulike teknikker. Husflidslaget har egne arbeidsrom for tekstil, trearbeider og keramikk. Teknikkene vi arbeider innenfor er; skinnfellsying med trykk, små-søm i skinn, lærarbeider, spinning, farging av garn, strikking, hekling, nålebinding, brodering, lappeteknikk og annen søm på maskin, trykkblokker, kniv og slire, karveskurd, treskjæring, dreiing, sveiping, lafting, relieff, keramikk og annet. Det er lærerikt og stimulerende å møtes i husflidslaget uansett nivå og interesse. Våre medlemmer har god kompetanse innen mange håndverk. Vi er både menn og kvinner, gutter og jenter i alle aldere. Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom for å se hva vi driver på med.

Rødlisteprosjekt. Leirfjord husflidslags rødliste prosjekt er å ta vare på tradisjoner og håndverksteknikker rundt trykking på skinnfell, og da spesielt trykkblokkene som er fra Leirfjord og utskjæring av disse.

Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Leirfjord Husflidslag

15.01.2022
Leirfjord Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
15.01.2022
Leirfjord Husflidslag
Alle artikler

Plan for vårhalvåret 2023 

I år  møtes alle hver Onsdag  kl 18 til 20 i våre nye lokaler i «gulbarnehagen»

Nå er det fult på gruppene men det er mulig å sette seg på venteliste, ønsker du det , ring Anne Lise på 48246785 så vurderer vi fortløpende muligheten til å ta inn flere barn, kansje lage flere grupper

Vi fokuserer på diverse teknikker  innen husflid.

Vi deler inn barna i grupper etter hvor mange voksne vi er og hva barna vil holde på med ut fra hva vi kan tilby, men strekker oss langt for å tilrettelegge det barna har lyst å holde på med innen husflidsaktivitet. dette må vi ha litt tid for å planlegge.

I år avslutter vi rett etter påske

Vi ønsker å få til en vår avslutning senere ute rundt bålet.

 

 

 

Bli medlem! Vil du skape med hendene og fordype deg i et håndverk i fellesskap med andre? Eller, er du en profesjonell utøver og vil være del av et nettverk, få faglig påfyll og økt synlighet for håndverket ditt? Bli medlem i Norges Husflidslag! I Norges Husflidslag finner du fagkunnskap, inspirasjon og skaperglede. Lokale husflidslag over hele landet tilbyr kurs og aktiviteter innen trearbeid og metall, vev og tekstil, bunadssøm og mye mer. Over 100 av våre lokallag har egne barne- og ungdomslag med spennende aktiviteter i trygge rammer. Siden 1910 har Norges Husflidslag jobbet for å fremme husflid og håndverk og ivareta en levende kulturarv. Vi bringer folk sammen for å dele handlingsbåren kunnskap og gleden av skape med hendene. Vi jobber for mer håndverk i skolen, bedre utdanningstilbud innen tradisjonshåndverk og for å heve husflid som næring. Bli med å forme fremtiden med oss, bli medlem!
PB 5
8891 LEIRFJORD

95100365
Styreleder
Ellen Svarstad
Nestleder
Martin Almar Lilleholt
Styremedlem
Anne Lise Olsen
Varamedlem
Marit Langeland
Varamedlem
Hege K. Meisfjord
Studieleder
Annie Helene Olaisen
Sekretær
May-Brit Kringen
Kasserer
Anita Andersen
Ung Husflidskontakt
Anne Lise Olsen
0
Leirfjord Husflidslag - husflid.no