Du er logget inn som

 

Aukra Husflidslag

I vårt lokallag har vi alltid våre grunnleggende verdiger i fokus. De siste årene har vi hatt fokus på rødlista til Norges husflidslag. . Vi har holdt bunad/ bunadsskjortekurs flere ganger. Skinnkurs har vi gjennomført flere ganger og de har vært populære. Samt en god del forskjellige sømkurs og kurs i masketenikker.

Grunnleggende verdier 

Nærhet til røttene

Nærhet til naturen

Glede over skaperevne

Glede over godt håndverk

Glede over mangfold

Strikkekafeer

Første onsdagen i hver måned samles vi over en kaffekopp og litt frukt. Da har vi med håndarbeidet vårt og koser oss sammen. Får hjelp når vi står fast. Dørene er åpne fra 18.00 til 21.00. Noen ganger har vi tema på kveldene. Da reklamerer vi med dette på vår Facebookside som heter: Aukra husflidslag.

Kurs

Vi holder kurs i bunadsøm, bunasmontering, masketeknikker og mer til. Ønsker du å lære noe så hør med oss, kanskje vi har et kurs å tilby deg. Innbydelser til disse henges opp på butikkene og vi reklamerer på vår Facbookside.

Medlemsmøter

Tredje onsdagen i hver måned avholder vi medlemsmøter som er åpne for alle. Noen ganger har vi et tema, andre ganger kun kaffekoppen og litt å bite i. Da har vi loddsalg med årer. Møtene starter 18.30 og holder på til ca 21.00.

På påske-/julemøtene har vi som regel en aktivitet som er knyttet mot aktuelle høytid.

Julemessa på Soltun/ julemarked på tusenårsplassen

Husflidsalget har arrangert julemesse på Soltun i slutten av november hvert år siden 1992. Det er det største arrangementet som krever mye av medlemmene våre. Vi organiserer alt det praktiske rundt messa, mens musikkorpset/ koret på øya driver kafèn. Med egen salgsbod for medlemmene og et lotteri som gir oss en god inntekt. Messa er meget godt besøkt. Julemessa 2022 skal inn i nye lokaler da vårt nye kulturhus er ferdig.Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Aukra Husflidslag

Ingen artikler å vise
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Ingen artikler å vise
c/o Janne Wie
Myra 7
6480 AUKRA

45416737
Styreleder
Janne Wie
Styremedlem
Anna Marie Sporsheim
Styremedlem
Anita Myrbø
Varamedlem
Greta Sporsheim
Varamedlem
Aase Oterhals
Studieleder
Janne Wie
Sekretær
Kari Margrete Fanghol
Nettansvarlig
Janne Wie
Kasserer
Marit Nilsen Sether
Ung Husflidskontakt
Marit Nilsen Sether
0