Du er logget inn som

 

Vaksdal Husflidslag

Laget blei stifta 1.april 1987, og har 57 medlemmer ( pr 31.12.21 ) Me leigar lokaler i andre høgda i Coop sitt bygg på Dale. Lokalet kallar me Husflidstova. Laget har Ung Husflid, som er ulike tilbud for born og vaksen opp til 26 år.

Aktiviteter i laget

I Husflidstova, har me husflids kafé, den andre onsdagen i månaden, frå kl 18.00 til 21.00 Då har både medlemmer og andre mulighet for å koma. Dette er eit sosialt samvær der ein kan ta med eige handarbeid ein heldt på med. Sporadisk prøver me også å ha informasjon/forelesing om ulike tema, og loddsalg.

Laget arrangerer kurs, både vår- og haust halvåret. Kursa vert lyst i Vaksdalposten, med info om oppstart og kva lokale kurset vert halde i.

Det vert også halde studieringar, som vert lyst i Vaksdalposten. Dette har vore i lappesaum, svart/kvitsaum og veving. På alle studieringer betalar ein kr 400 i tillegg til materiell.

Husflidsmesse

Kvart år, andre helga i november, har laget husflidsmesse, som dei siste åra har vore halde i Turbinen. Her er det salg av ulike husflidsprodukt, kafé og juleverksted for born.Kommende kurs og aktiviteter

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Vaksdal Husflidslag

Ingen artikler å vise

Kommende kurs og aktiviteter

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Ingen artikler å vise
c/o Aslaug Auro Fardal
Postboks 36
5721 DALEKVAM

46902588
Styreleder
Aslaug Auro Fardal
Nestleder
Mona Tveiterås
Varamedlem
Bjørg Rigmor Hvidsten
Varamedlem
Trine Lise Nord
Studieleder
Vigdis Hesjedal
Sekretær
Tordis Helene Træen
Nettansvarlig
Aslaug Auro Fardal
Kasserer
Evy Kvamme
Husflidskonsulent
Hege-Therese Nilsen
Ung Husflidskontakt
Vigdis Hesjedal
0