Du er logget inn som

 

Tysnes Husflidslag

Lokallagene i Norges Husflidslag er for alle som liker å skape med hendene, fordype seg i tradisjonshåndverk eller lære noe nytt i fellesskap med andre. Her arrangeres kurs og aktiviteter i et bredt spekter av håndverksteknikker, for ulike nivåer og aldersgrupper. Som medlem knyttes du til ditt nærmeste lokallag og får rabatterte priser på de fleste kurs og arrangementer. Du kan også delta på åpne møter, kurs og aktiviteter uten medlemskap. Gå til kurskalenderen og se hva som arrangeres nær deg.

Tysnes Husflidslag ble stiftet 25. mai 1977. Laget har egne lokaler i Husflidstova i Våge, i bakken ovenfor Tysnes Sparebank (Teiglandsvegen 4). Her har vi lagsmøter, kurs og aktivitetskvelder. Vi har ett lagsmøte i måneden, og det blir også arrangert andre arrangement. Alt dette blir annonsert på Facebook og på www.tysnesingen.no. Laget har en aktiv UNG HUSFLID-gruppe, med aktiviteter egnet for barn.

Styret kan kontaktes på e-postadressen:

I tillegg til vanlige lagsaktiviteter arrangerer laget husflidsmesse i Tysneshallen en helg i september annenhvert år. Neste messe blir 20.09.25.Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Tysnes Husflidslag

Ingen artikler å vise
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Ingen artikler å vise
c/o Britt Sørensen Dalsgård
Liastrando 193
5693 ÅRBAKKA

95226205
Styreleder
Britt Sørensen Dalsgård
Nestleder
Nicole Andrea Robles
Varamedlem
Bente Vee
Studieleder
Astri Dalland
Sekretær
Lise Marie Spjeld
Nettansvarlig
Britt Sørensen Dalsgård
Kasserer
Lise Iren Sandtorv
Ung Husflidskontakt
Helga Irene Aslaksen
0
Tysnes Husflidslag - husflid.no