Du er logget inn som

 

Askøy Husflidslag

Lokallagene i Norges Husflidslag er for alle som liker å skape med hendene, fordype seg i tradisjonshåndverk eller lære noe nytt i fellesskap med andre. Her arrangeres kurs og aktiviteter i et bredt spekter av håndverksteknikker, for ulike nivåer og aldersgrupper. Som medlem knyttes du til ditt nærmeste lokallag og får rabatterte priser på de fleste kurs og arrangementer. Du kan også delta på åpne møter, kurs og aktiviteter uten medlemskap. Gå til kurskalenderen og se hva som arrangeres nær deg.

Kommende kurs og aktiviteter

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Askøy Husflidslag

Kommende kurs og aktiviteter

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Ung husflid er et tilbud til barn og unge, der de for lære grunnleggende håndversteknikker som strikking, veving, broderi, sy med symaskin mm. I en trygg atmosfære, med kyndige veiledere, får barna leke og ekspremitere med spennende farger og materialer. De har samling siste onsdag i måneden kl. 18.00 - 20.00.
Askøy Husflidslag ble stiftet 18. april 1990. Vi holder til i Kultursenteret i Strusshamn "Shoddyen", 5302 Strusshamn. Postadressen vår er: Askøy Husflidslag, Postboks 131, 5322 Kleppestø. E-post: Lagets organisasjonsnr: 996854132 Laget er tilsluttet Hordaland Husflidslag, Norges Husflidslag, Strusshamn kultursenter, Sjoddien. Askøy Husflidslag har medlemsmøter, strikkekafé, utstillinger, juleverksted for barn og driver kursvirksomhet. Vi deltar på felles kulturarrangement i Strusshamn og på Kulturmønstringen på Ravnanger. Faste Aktiviter: Strikkekafe i våre lokaler den siste mandagen i måneden.Alle som liker håndarbeid er hjertlig velkommen. Fra høsten 2016 Sykafé i våre lokaler tredje mandag i måneden
Postboks 131
5322 KLEPPESTØ

47 75 96 56
Styreleder
Mette Monstad Heier
Nestleder
Aud Davanger
Styremedlem
Rita Gjerde
Styremedlem
Vigdis Aspenes
Varamedlem
Sigrunn Rob
Varamedlem
Gjertrud Andreassen
Studieleder
Siri Brakestad
Sekretær
Lisbeth Daltveit
Nettansvarlig
Lisbeth Daltveit
Revisor
Anne-Kristin Heggøy
Kasserer
Astrid Karin Wiig
Husflidskonsulent
Hege-Therese Nilsen
Ung Husflidskontakt
Aud Davanger
0