Du er logget inn som

 

Åmot Husflidslag

Åmot husflidslag holder til på Rena i Østerdalen og ble stiftet 5. mai 1992. Vi leier lokaler i den gamle tømmerbygningen på Rena, hvor vi har åpne temamøter første tirsdag i måneden kl 19.00 for alle som ønsker å komme. Hver tirsdag mellom kl. 11:00 - 14:00 er det håndarbeidstreff, men om man velger å strikke eller drive med annet håndarbeide er selvfølgelig opp til hver enkelt. Vi har også studieringer med bl.a. tvebandstrikk eller quilting, men det fordrer forkunnskaper.

Vi i husflidslaget er opptatt av tradisjon, kvalitet og skaperglede og vi sitter på masse kunnskap innen håndarbeid som vi gjerne lærer videre. Er du interessert i kultur og gamle håndarbeidsteknikker er vi rette stedet for deg. Kom innom et av møtene våre da vel!

Har du forslag til tema til kurs, ta gjerne kontakt med oss på e-post eller vår Facebook-side Åmot.husflidslag

 Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Siste fra Åmot Husflidslag

24.02.2024
Åmot Husflidslag
24.02.2024
Åmot Husflidslag
Alle artikler
Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
24.02.2024
Åmot Husflidslag
24.02.2024
Åmot Husflidslag
Alle artikler
Ung Husflid - fritidsaktivitet i Åmot kommune

UngHusflid – fritidsaktivitet for barn, fom det året de fyller 10 år
(f. i 2014). UngHusflid medlemskap koster kun kr 220,- for hele året. Fra fylte 14 år kan ungdommer delta på alle våre aktiviteter. UngHusflid medlemskap kan du ha til det året du fyller 26 år. Koster kr 20 pr.pers/pr.gang uten medlemsskap.

Vår kontaktperson for Ung Husflid, er Elin Røed.

Vi er et av landets mest aktive lag - sett opp mot innbyggertallet i kommunen vår. Selvsagt med unntak av perioden med pandemi. Vi leier 4 rom i det gamle, verneverdige "tømmerbygget" på bildet, som eies av Åmot kommune. I tillegg har vi utsalg i "Brandstasjonen", som ligger rett utenfor kirken i hovedgata på Rena. Vi arrangerer kurs, læringsverksteder, Ung Husflid, åpne temamøter og prøver å delta på ulike typer samarbeid i kommunen vår.

En av de store fordelene med lokallaget vårt er at vi har et godt utvalg av utstyr for å prøve/lære ulike teknikker. Alt fra store vevstoler, symaskiner, plantefarging av naturmaterialer, treskjæreverktøy osv. Du slipper å kjøpe utstyr, fordi du kan benytte det som allerede finnes i våre lokaler. Som medlem er alt dette gratis å benytte seg av.

Vi deltar ofte med kunnskap på arrangmenter i regi av andre aktører i kommunen vår. Ta kontakt med leder Elin Røed, for konkrete forespørsler om samarbeid.

BRAND – står det på skiltet over inngangen på den røde bua utenfor kirka i sentrum. Her kan våre medlemmer selge produkter de lager.Det er kun medlemmer som har mulighet for å selge produkter her.

c/o Elin Røed
Seljeveien 10
2450 RENA

90 63 88 17
Styreleder
Elin Røed
Nestleder
Jorunn Grøseth
Styremedlem
Gro Lier
Styremedlem
Toril Grini
Varamedlem
Mona Svendsberget
Varamedlem
May Irene Brenne
Studieleder
Jorunn Grøseth
Nettansvarlig
Linda Granlien Elvsveen
Kasserer
Daniela Lundesgaard
Ung Husflidskontakt
Elin Røed
Kontaktperson
Jorunn Grøseth
Kontaktperson
Elin Røed
Kontaktperson
Linda Granlien Elvsveen
0
Åmot Husflidslag - husflid.no