Du er logget inn som

 

Bærum Husflidsforening

Bærum Husflidsforening ble stiftet i 1922. Foreningen er Norges største husflidslag med ca. 540 medlemmer. Vi holder til på Wøyen Gård i Gamle Lommedalsvei 37, 1339 Vøyenenga. Vi er en aktiv forening med en omfattende kursvirksomhet, ca. 60-70 kurs og rundt 30 studieringer pr. år. Årlig arrangerer vi vår- og julemarked, påske og juleverksted, husflidskaféer og Fikselaug.

Kursene våre strekker seg fra vev, broderi og søm til for eksempel møbeltapetsering, kurvfletting og tredreiing. Utvalget av kurs vil variere fra semester til semester og vi samarbeider med dyktige kursholdere og håndverkere. Bunadsbutikken er åpen tirsdager kl. 10-15 og etter avtale pr. telefon eller epost (stengt i skolens ferier). Her har vi utstilt Bærum festbunad til dame, Mannsbunaden og bomullsbunaden til dame, jente og gutt. I tillegg selger vi sjal, silketørkler, sølv til Bærumsbunaden og annet bunadstilbehør.

Vi er en aktiv forening med en omfattende kursvirksomhet, ca. 70 kurs og 15-20 studieringer pr. år, og to store årlige arrangementer:

  • Wøyendagen, som regel første lørdag etter Pinse
  • Julemarked nestsiste lørdag og nestsiste søndag i november. I tillegg har vi en rekke møter og foredrag, samt studieturer både innenlands og utenlands.
  • Husflidskafé er en hyggelig møteplass for de som liker håndarbeid. Åpent for alle og gratis!
  • Temamøter er foredrag – her henter vi inn interessante folk med ulike temaer innen håndverk og Husflid. Dette er også gratis og åpent for alle!
  • Foreningen markedsfører og selger Bærumsbunaden, bestående av Festbunad for dame, Mannsbunad og bomullsbunad til dame, jente og gutt.
  • For barn i alderen 7-12 år arrangerer vi månedlig Husflidsklubb og første uken i sommerferien er det Kreativ Sommerskole. Her har vi i tillegg til voksne hjelpere, med oss flotte ungdommer som assistenter!


Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter


Kontakt oss

Hjemmeside: www.baerumhusflid.no Tlf. 92464664 (mandag - fredag kl. 10-15) Midlertidige lokaler: Sonja Henies vei 8, 1363 Høvik Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!Siste fra Bærum Husflidsforening

Våre lokallag
Ung Husflid-grupper
Husflidhåndverkerne
Viser 0 kurs/arrangement(er).

Ingen kurs å viseFlere kurs og aktiviteter
Bærum Husflidsforening ble stiftet i juni 1922. Bærum Husflidsforening er en ideell forening tilknyttet Akershus Fylkeshusflidslag,  Norges Husflidslag og Bærum Kulturråd. Foreningen er en av Norges største husflidslag med over 500 medlemmer. Foreningens formål er å: Fremme god, norsk husflid — kulturelt, sosialt og økonomisk. Samtidig vil vi ivareta våre gamle husflidstradisjoner gjennom tidsmessig og god husflid.

Bærum Husflidsforening er en aktiv forening som ivaretar tradisjonene gjennom kurs, studieringer, møtevirksomhet, utstillinger, demonstrasjoner og studieturer.

Foreningen markedsfører og selger Bærumsbunaden, bestående av Kvinnebunad, Mannsbunad, Guttebunad og Bomullsbunad. Alle bunadene står utstilt på Wøyen Gård og bunadsbutikken er åpen tirsdager kl 10-15 og etter avtale.

Postboks 30
1333 KOLSÅS

92 46 46 64
Styreleder
Turid Bergene Dahlman
Nestleder
Nina Kjærnet Kolberg
Styremedlem
Solveig Falk Bjørnland
Styremedlem
Camilla Maria Honkainen-Miller
Styremedlem
Stine Szymanek
Varamedlem
Kirsten Mathea Sæther Engebretsen
Studieleder
Elisabeth Eide
Sekretær
Mette Kristine Eldøy
Nettansvarlig
Elisabeth Eide
Kasserer
Mette Kristine Eldøy
0
Bærum Husflidsforening - husflid.no