Du er logget inn som

Sølvleire-begynnerkurs

Lørdag 4. november 2023

Sted:

Arrangør:

Hadeland Husflidslag

Type:

Andre teknikker

Priser:

Ordinær pris: Kr. 0,-


Bli medlem

Sølvleire - begynnerkurs

ALLE KAN LAGE SMYKKER i sølvleire og resultatet blir ALLTID bra. Du vil, etter endt kursdag, gå hjem med vakre smykker du har laget helt selv, og du vil være veldig stolt.

Metal Clay  er et samlebegrep for leire i gull, sølv, bronse, kopper og andre metaller. Sølvleiren blir utvinnet av avfall fra industrien så som batterier, filmruller etc. Det er gjenvinning på sitt beste, og i studioet bruker vi all leiren. Ingen ting går til spille og er derfor bærekraftig med hensyn til å ta vare på naturen.

Presentasjon av kurslærer; Anne-Mette Grønland:
Jeg forelsket meg i sølv leire da jeg tok min Diploma in Creative Jewellery Design ved London School of Jewellery i 2015. Det var kjærlighet fra første stund, og jeg måtte bare lære mer om dette ekstraordinære materiale som gir så utrolig mange muligheter. Det ble mange Masterclasses i forskjellige teknikker samt opphold hos noen av de aller beste Metal Clay artistene i Storbritannia før jeg ble sertifisert i Art Clay I og II i tillegg til sertifiseringsprogrammet New Mokume-Gane. 

Det kreves ingen forkunnskap til dette kurset, og det er ikke nødvendig å ta med seg noe annet enn matpakke. I tillegg passer vi på at det serveres litt kaffe og litt å spise på undervegs.

Materialpakke kjøpes under kurset av kurslærer, kr.300,-

Det vil bli gitt informasjon om hvor du kan få tak i utstyr og materiale til å fortsette med sølvleire etter kurset.

Dato: lørdag 4.november 2023
Tidspunkt: kl. 10.00-17.00
Sted: Kommunehuset på Granavollen.

Bindende påmelding innen 1/10 til:
Kursavgift kr 1500,- for medlemmer og kr 1800,- for ikke-medlemmer
Betales til konto: 2020 08 01475 innen 7.november

 


Fra lærer: «ALLE KAN LAGE SMYKKER! Det er min påstand at alle som ønsker det, kan lage vakre smykker i sølv leire. Dersom du har lyst, har du lov.»


Velkommen til en hyggelig og lærerike kveld hos oss!
Hadeland Husflidslag

0