Du er logget inn som

Kreativt sommerkurs

Mandag 20. juni 2022 -
Lørdag 24. juni 2023

Sted:

Husflidens lokaler, Nedre Fritzøegate 2, Larvik

Arrangør:

Larvik Husflidslag

Type:

Ung Husflid

Priser:

Ordinær pris: Kr. 1500,-

Medlemspris: Kr. 1100 ,-


Bli medlem

 Ung Husflid

 Kreativt sommerkurs 2022 for 50  barn og unge, 8-15 år

Kurset vil bli i den første uka av skoleferien. Vi starter mandag 20. juni kl. 9.00 og avslutter fredag 24. juni kl.15.00 med åpen utstilling av alt som er laget den uka. Vi gir de unge et kreativt opplegg i fem dager. Kurset er organisert slik at barna deltar på alle aktivitetene. Hver stasjon er bemannet med dyktige kunsthåndverkere/ pedagoger, både unge og voksne ledere.

Målet for det kreative sommerkurset for barn er å skape interesse for håndverk.  Vi som husflidslag har et ansvar for å videreformidle ulike håndverkstradisjoner til nye generasjoner.

Sommerkursets aktiviteter er stofftrykk med historiske blokker, bruk av symaskin, spikking, håndbroderi med ulike sting på ull og snekkeroppgave.  Vi samarbeider med Larvik Museum, besøker Sjøfartsmuseet, sveiper tau på minireperbane og baker på gamlemåten.

 


Pris kr. 1500,-

Pris kr 1100,-medlem i Ung Husflid

 Det er fortsatt ledige plasser på kreative sommerkurs. Dere som vil være med, meld dere på da det er rift om plassene. Medlemmer av Ung Husflid får kr 400 i rabatt på kurset. Om dette ikke skjer automatisk så får dere etterbetalt ved kursstart, eller når dere blir medlemmer.

0