Du er logget inn som

V23 - Kurs i strikkemaskin - for nybegynner, men åpent for alle andre også

Lørdag 28. januar 2023 -
Søndag 29. januar 2023

Sted:

Lyngneset 2, Sjoddien i Strusshamn

Arrangør:

Askøy Husflidslag

Type:

Strikk

Priser:

Ordinær pris: Kr. 1340,-


Bli medlem

Dato: 28.-29. januar 2022

Sted: Sjoddien i Strusshamn, Askøy

Tid: 10.00-16:30 lørdag og søndag

Lærer: Karoline Blix

Pris: Kr. 1340.- 

 

Kurset er støttet av Studieforbundet for kultur og tradisjon. Meldemmer i Askøy Husflidslag får 10% rabatt på kursprisen.

Kurset vil gi individuell opplæring i bruk av strikkemaskinen slik at både nybegynnere, du som har "glemt alt" og du som trenger å finpusse enkelte teknikker kan ha glede av kurset. 

Du må ha med din egen strikkemaskin og garn egnet til denne. Det anbefales at du på kurset planlegger mindre arbeid med forskjellige teknikker slik at du kan øve på dette - f.eks. votter, sokker, sjal, mv. hvor du bl.a. lærer å øke, felle, sette nåler i hvil og hekte opp. 

Innstruktør Karoline Blix er leder i Austevoll husflidslag og har hatt flere kurs i strikkemaskin i Austevoll. Hun har gjennomført "kreativ maskinstrikk" ved USN i Rauland. Hun har erfaring fra både Silver Reed/Norsy og Brother strikkemaskiner. 

Påmeldingen er bindende. Det gis ingen refusjon ved avmelding unntatt ved framvisning av legeerklæring. Dersom kurset blir avlyst, får du selvsagt kursavgiften refundert. Ved å melde deg på, godtar du disse betingelsene.

Påmelding

Send en epost til innen kursstart 28/1 2023. Oppgi følgende informasjon: 

  • Navn
  • Adresse
  • Epost
  • Tlf
  • Fødselsdato

 

Du får en bekreftelse på mottatt påmelding. Faktura og informasjon sendes ut i forkant av kursstart.

0