Du er logget inn som

H22 - Rettekurs/cape/damejakke

Tirsdag 16. august 2022 -
Tirsdag 30. august 2022

Sted:

Husflidsloftet i Sjoddien i Strusshamn, Lyngneset 2.

Arrangør:

Askøy Husflidslag

Type:

Bunad og folkedrakt

Priser:

Ordinær pris: Kr. 900,-


Bli medlem

Start:     Tirsdag 16. august 2022 kl. 17.00-21.00

Kurstid:  Kveldskurs, 3 kvelder a 4 timer

Lærer:    Rita Gjerde

Pris:       Kr. 900.- pluss materiell

Kurset gir anledning til å enten sy jakke eller cape til Askøy damebunad. Det er også mulig å benytte kurset til å rette en bunad.

Kursdeltakerne må ha en del sømerfaring og være innstilt på å arbeide nøyaktig og detaljert. En del hjemmearbeid må påregnes for at arbeidet skal bli ferdig i løpet av kurset

Dersom du ønsker å sy jakken til Askøy damebunad, er det en forutsetning for at resultatet skal bli godt at bunaden sitter riktig. Dersom dette ikke er tilfelle, må bunaden rettes først. Ta derfor med bunaden du skal sy jakke til første kurskveld. Dersom bunaden må rettes, er det ikke sikkert at deltakeren blir ferdig med både retting av bunad og søm av jakken i løpet av kurset. 

Vi ber om at du sender en SMS til Siri Brakestad, tlf. 41616632, med navnet ditt og beskjed omhva du skal jobbe med i løpet av kurset.

Påmeldingen er bindende. Det er ingen refusjon ved avmelding, annet enn ved dokumentert sykdom. Dersom kurset skulle bli avlyst, får du selvsagt pengene tilbake. Ved å melde deg på, godtar du disse vilkårene.

0