Du er logget inn som

Herrebunad Vestfold, torsdagskurs, Tønsberg husflidslag

Torsdag 25. august 2022 -
Torsdag 11. mai 2023

Sted:

Tønsberg Husflidslags lokaler i Nordbyen 41

Arrangør:

Tønsberg Husflidslag

Type:

Bunad og folkedrakt

Priser:

Ordinær pris: Kr. 6600,-


Bli medlem

Velkommen til kurs i søm av Mannsbunad fra Vestfold, torsdagskurs.

Kurset er beregnet for deg som har interesse for søm og håndverk. Du må ha grunnleggende sømkunnskap og erfaring både i håndsøm og med maskin. Bunadskurset er omfattende og intensivt og krever mye tid til hjemmearbeid.

Kurset gjelder kun hel bunad. Ønsker en kun å sy skjorte eller deler av bunaden må en likevel betale for fullt kurs siden en tar opp en plass.

Kursstart: 25 august og fortsetter allerede 1. september, videre annenhver uke i oddetallsuker frem mot jul. Oppstart igjen 5.januar og fortsetter annenhver torsdag frem mot 17.mai. Klokken 17.00-21.00 alle dager og kurset er på 72 timer.

Alle får bekreftelse per mail så en må ha mailadresse for å få meldt seg på. Er kurset fullt blir en satt på venteliste.

Påmeldingen er bindende! Det hadde vært fint om studieleder Torill Eik fikk kopi av innmeldingskvitteringen på e-post:

Dersom en ikke får plass på kurset, men får beskjed om at en står på venteliste, vil dette ikke gjelde for neste års kurs. D.v.s. en må melde seg på nytt kurs på samme måte neste år. Dette beklager vi, men pga stor pågang kan vi ikke administrere dette.

Kursavgift: Kr 6600.- ,medlemmer i en husflidsforening får 10% rabatt, altså kr 5940.- Beløpet betales inn til bankkontonummer 2420 22 01896 innen 1. august, merk innbetalingen med navn på kurset, navn på den som skal sy bunaden og eventuelt medlemsnummer. Ta med kvittering til første kurskveld. Ønsker en å sy mer enn en bunad på kurset må en betale 1/2 kursavgift i tillegg.

NB! Måltaking og klipping til bunaden blir gjort på Husflidsbutikken i Tønsberg. Jeg vil sende nærmere beskjed om dette på mail etter påmelding.

Kurslærer: Liv Hotvedt.


Med dette vil vi i Tønsberg Husflidslag ønske alle velkommen til å delta på kurs i bunadsøm!


0