Du er logget inn som

Herrebunad Vestfold, mandagskurs, Tønsberg husflidslag

Mandag 22. august 2022 -
Mandag 8. mai 2023

Sted:

Tønsberg Husflidslags lokaler i Nordbyen 41

Arrangør:

Tønsberg Husflidslag

Type:

Priser:

Ordinær pris: Kr. 6600,-


Bli medlem

¿Velkommen til kurs i søm av mannsbunad fra Vestfold, mandagskurs!

¿Kurset er beregnet for deg som har grunnleggende interesse for søm og håndverk. Du må ha grunnleggende sømerfaring både i håndsøm og med maskin. Bunadskurset er omfattende og intensivt og krever mye tid til hjemmearbeid.

Kurset gjelder kun hel bunad. Ønsker en kun å sy skjorte eller deler av bunaden må en likevel betale for hele kurset siden en tar opp en plass.

Kursstart: 22. august kl 17.00-21.00 og fortsetter allerede 29. august og videre annenhver uke i oddetallsuker frem mot jul. Oppstart igjen etter jul og går annenhver uke frem til 24. april, i alt 72 timer.

Alle får bekreftelse om påmelding på mail. Er kurset fullt blir en satt på venteliste. En må ha mailadresse for å få meldt seg på. 

Påmeldingen er bindende!

Dersom en ikke får plass på kurset, men får beskjed om at en står på venteliste, vil ikke dette gjelde for neste års kurs. D.v.s. en må melde seg på nytt kurs på samme måte til neste år. Dette beklager vi, men pga stor pågang på kurset kan vi ikke administrere dette.

Kursavgift:Kr 6600.-, medlemmer i et husflidslag får 10% rabatt, altså kr 5940.- som betales inn til kontonummer 2420 22 01896 innen 1. august. Innbetalingen må merkes med kursnavn og navn på den som skal sy bunaden og eventuelt medlemsnummer. Ta med kvittering på 1. kurskveld.

NB! Måltaking og klipping gjøres i Husflidsbutikken i Tønsberg så den som skal ha bunaden må ta kontakt med butikken i god tid før kursstart og jeg sender ut en mail ang dette etter påmelding.

Kurslærer: Liv Hotvedt.

Med dette vil vi i Tønsberg Husflidslag ønske alle velkommen til å delta på kurs i bunadsøm!
0