Du er logget inn som

Damebunad Vestfold, mod 56 , tirsdagskurs, Tønsberg husflidslag

Onsdag 24. august 2022 -
Tirsdag 18. april 2023

Sted:

Tønsberg Husflidslags lokaler i Nordbyen 41

Arrangør:

Tønsberg Husflidslag

Type:

Bunad og folkedrakt

Priser:

Ordinær pris: Kr. 6000,-


Bli medlem

Velkommen til damebunadskurs mod 56!

Kurset er beregnet for deg som har interesse for søm og håndverk. Du må ha grunnleggende sømkunnskap og sømerfaring både i håndsøm og med symaskin! Bunadskurset er omfattende og intensivt og krever mye tid til hjemmearbeid.

Kurset gjelder kun hel bunad, stakk og skjorte. Ønsker en å sy bare skjorte eller deler av bunaden må en likevel betale for fullt kurs da en tar opp en plass. Det går eventuelt å høre med Husflidsbutikken i Tønsberg hvis en for eksempel ønsker å sy kun skjorte etc.

Kursstart: 24.august for måltaking,( tidspunkt kommer senere) Det gis opplæring kun i Søby skjorta. Kurset fortsetter 6/9 og går annenhver tirdag i partallsuker fra kl 17.00 -21.00 frem mot jul. Oppstart igjen etter jul 10/1 og går annenhver tirsdag i partallsuker utover våren, beregnet ferdig 18/4. Hele kurset er på 60 timer.

Alle får bekreftelse på påmelding per mail. Er kurset fullt blir en satt på venteliste. 

Påmeldingen er bindende!

NB! Dersom en ikke får plass på kurset nå, men får beskjed om et en står på venteliste vil ikke dette gjelde for neste års kurs. D.v.s en må melde seg på nytt kurs på samme måte til neste år. Dette beklager vi, men pga stor pågang til kursene kan vi ikke administrere dette.

Kursavgift: Kr 6000.- 5400.-(for medlemmer) som betales inn til bankkontonummer 2420 22 01896 innen 1. august. Innbetalingen merkes med kursnavn og navn på den som skal sy bunaden og eventuelt medlemmsnummer. Ta med kvittering på første kurskveld.

Obs! Dersom en skal sy mer enn en bunad må en betale en 1/2 kursavgift i tilegg.

Materialutgifter kommer i tillegg til kursavgiften. Ta eventuelt kontakt med Husfliden i Tønsberg for å høre om pris.

Kurslærer: Tiia Klevjer

Med dette vil vi i Tønsberg Husflidslag ønske alle velkommen til å delta på bunadskurs!


0