Norges Husflidslag sitt prosjekt Rundt bålet ønsker å samle spikkere fra hele Norge på samme tid, gjennom en digital spikkeaksjon! Vi ønsker å komme i kontakt med dere som har spikking som hobby, levebrød eller du som nettopp har fått opp øynene for denne flotte aktiviteten.

Rundt bålet er inne i sitt tredje prosjektår, har delt ut over 120 verktøykasser over hele landet og det er rapportert inn spikkeaktiviteter for over 2000 barn bare i 2022!

1. juni kl 18.00 ønsker vi vise fram mangfoldet innen spikking, gjennom et digitalt treff på Zoom. Delta på Heile Noreg spikkar her.

Det vil bli sendt noen innslag og stemningsrapport fra Sløydfest i Seljord, men vi håper også at engasjerte spikkere over hele landet har lyst til å bidra med å vise fram sine prosjekt. Kanskje dere er en gjeng som har faste spikkemøter eller kanskje du er en nyfrelst spikker, som har lyst til å komme i kontakt med andre likesinnede? Alle er velkommen!

Ta fram spikkekniven, brynesteinen og rått virke og bli med på “Heile Noreg Spikkar”! Dette blir sosialt, inspirerende og ikke minst gøy!

Har du lyst til å vise fram dine spikkeprosjekt? Send ein epost til