Tusen takk for alle gode opplevelser i året som gikk.

Bildet viser en Holmajomfru-bringeduk fra Hordaland. Foto: Tone Sjåstad.

Etter to år med nedstenging og restriksjoner har det vært fantastisk å kunne samles igjen. Noen høydepunkt fra 2022 var landsmøte i Bergen i juni, Husflidsdagen, TREseminaret, Dyrsku’n, Arendalsuka, Fagdagane i bunad og folkedrakt, Young Craft, Nordic Craft Week, Håndverksbiennalen og UNESCO 17.com. Det har vært et begivenhetsrikt år.

Prosjektene Rundt bålet og Alt kan fikses har vært store satsinger. Barn, ungdom og unge voksne har fått innføring i grunnleggende håndverksteknikker, reparasjon og klok bruk av naturressurser gjennom sitt lokale husflidslag. 2022 ble også markert som Frivillighetens år.

Vi vil rette en stor TAKK til alle frivillige! Dere bruker fritiden deres på å spre skaperglede, skape viktige møteplasser for barn, ungdom og voksne, og engasjere dere for at enda flere skal få oppleve gleden av å mestre et håndverk. Aktiviteten i våre 355 lokallag er viktig for de enkelte som deltar og lokalsamfunn. Her er alle velkomne—om man er nybegynner eller viderekommen, ung eller gammel, foretrekker myk eller hard husflid, vil lære noe helt nytt eller være sammen med gamle kjente. På grunn dere er Norges Husflidslag landets største tilbyder av kurs innen husflid, og tradisjonshåndverk holdt levende til neste generasjon.

Vår fremste styrke er kunnskapen som ligger i hendene til våre medlemmer.
Vi håper dere vil være med oss også i 2023.

God jul og godt nytt år fra oss i Norges Husflidslag!

Medlemsservice tar juleferie fra 22. desember og er tilbake den 3. januar.