Du er logget inn som

 

Grønn november

Norges Husflidslag markerer Grønn november. Mens handleposene i tiden frem mot jul fylles i høyt tempo av ting som ikke er ment for å vare, står Norges Husflidslag for noe annet: Kvalitet. Ved å planlegge nødvendige kjøp kan man ta gode, langsiktige valg i anskaffelsesøyeblikket. Å være glad i, ta vare på og reparere det vi allerede har gjør forbruket vårt grønnere.

Black Friday
25. november

Black Friday har blitt en av årets største handledager med ekstreme salg og rabatter hos de fleste butikkene i Norge. Hos oss er Black Friday årets største fiksedag, ikke handledag—og vi ønsker å gjøre den sorte dagen grønn.

Istedenfor å stresse rundt i fysiske eller digitale butikker, foreslår vi at du:

  • Er med på Fikselaug i ditt lokale husflidslag. Her er du hjertelig velkommen om du kan mye, lite eller ingenting om reparasjon av tekstiler—vi hjelper deg gjerne! Finn et arrangement nær deg i vår kurskalender eller på lokallagets egen hjemmeside.
  • Besøker Holdbart hvor vi deler artikler og fremgangsmåter for ulike reparasjonsteknikker. Kanskje blir du inspirert til å invitere inn til din egen fiksefest?
  • Utforsker og deler egne innlegg på emneknaggene #holdbart #grønnnovember og #helenorgefikser

God fiksefredag!

 

Følg oss
Norges Husflidslag på Facebook
Holdbart-satsingen på Facebook
Norges Husflidslag på Instagram

Å reparere gir en god følelse. Du har spart miljøet og fått gode stunder attpå.

0