Du er logget inn som

 

Grønn november

I 2021 markerer vi for tredje gang Grønn november. Mens handleposene i tiden frem mot jul fylles i høyt tempo av ting som ikke er ment for å vare, står Norges Husflidslag for noe annet: Kvalitet. Ved å planlegge nødvendige kjøp kan man ta gode, langsiktige valg i anskaffelsesøyeblikket. Å være glad i, ta vare på og reparere det vi allerede har gjør forbruket vårt grønnere.

Vær med på markeringen!

Grønn november: Inspirasjonskveld
19. oktober, kl. 19.00

På inspirasjonskvelden vil vi vise ulike måter som husflidslag og butikker kan arrangere aktiviteter i eget lokalmiljø, som et grønt alternativ til Black Friday. Bli med: facebook.com/events/563357048054078

Digitalt Fikselaug
1. november, kl. 19.00

Kveldens tema er hva vi kan gjøre med plaggene vi har i skapet for å gi de nytt liv. Målet er å gi motivasjon, inspirasjon og kunnskap til hvordan du kan fornye klærne ved hjelp av mange ulike former for håndsøm. Du vil få tips til hvilke teknikker, verktøy og materialer som er lure å bruke. Fikselauget vil foregå som en livesending på Facebook. Bli med: facebook.com/events/560034288556017

 

Black Friday
26. november

Black Friday har blitt en av årets største handledager med ekstreme salg og rabatter hos de fleste butikkene i Norge. Hos oss er Black Friday årets største fiksedag, ikke handledag—og vi ønsker å gjøre den sorte dagen grønn.

Istedenfor å stresse rundt i fysiske eller digitale butikker, foreslår vi at du:

  • Er med på Fikselaug i ditt lokale husflidslag. Her er du hjertelig velkommen om du kan mye, lite eller ingenting om reparasjon av tekstiler—vi hjelper deg gjerne! Finn et arrangement nær deg i vår kurskalender eller på lokallagets egen hjemmeside.
  • Besøker Holdbart hvor vi deler artikler og fremgangsmåter for ulike reparasjonsteknikker. Kanskje blir du inspirert til å invitere inn til din egen fiksefest?
  • Utforsker og deler egne innlegg på emneknaggene #holdbart #grønnnovember og #helenorgefikser

God fiksefredag!

 

Følg oss
Norges Husflidslag på Facebook
Holdbart-satsingen på Facebook
Norges Husflidslag på Instagram

Å reparere gir en god følelse. Du har spart miljøet og fått gode stunder attpå.

0