Du er logget inn som


 

Norsk Flid Husfliden Leknes

Tilbake

Bærekraft er en del av vårt DNA. Det er selve historien vår. Fremfor alt er vi butikken for de varige produktene, de du bruker og bruker og bruker igjen. De du reparerer og pleier. De du holder fast ved fordi det er noe med dem, noe som gir mening og glede. En tur i butikken vår er en reise i bærekraft og varighet, et solid motstykke til en konsumkultur som lenge har vært på overtid.

logo


Adresse Lekneskroken 9 C
Postadresse 8370 LEKNES
Telefon 76081185
E-post
Nettside

Vi har spesialisert oss på bunader fra Nordland, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens butikker.
Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig rådgivning og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

LOFOTBUNADEN
Denne vakre bunaden er skapt etter snittet i moten på 1700-tallet. Men da broderiene skulle designes, ble naturen i Lofoten like viktig. I dag speiler den blomsterfloraen i Lofoten sommerstid. Veske/Løslomme med lås i sølv eller nysølv. Hjertesølja er spesielt utformet til Lofotbunaden og festes i halsen.

NORDLANDSBUNADEN
Nordlandsbunaden er kåret til Norges vakreste bunad år etter år. Den vakre grønne Nordlandsbunaden ser vi stadig flere bestiller. Det finnes 2 farger og 2 stoffkvaliteter å velge mellom: Blå og grønn samt klede og toskaft. Til bunaden har du en hvitsømsbrodert linskjorte. Forkle og sjal er vevd i merserisert bomull og kysen er i ensfarget merserisert bomull. Capet er damask foret med gult ullstoff.
En Nordlandsbunad er ikke bare en Nordlandsbunad. I Norsk Flid er vi 4 godkjente produsenter av bunaden og du kan få kjøpt den originale Nordlandsbunaden i alle Norsk Flid butikkene over hele landet, produsert av oss i Mosjøen, Mo i Rana, Lofoten eller Tromsø. Bunaden eies og forvaltes av Hålogaland ungdomslag og vi er stolte og takknemlige for at vi får lever den originale Nordlandsbunaden til deg.

0